این نما می تواند در سبک های مختلفی همچون نمای کلاسیک، نما رومی (نوعی از نمای کلاسیک)، نمای مدرن، نما با طراحی مینیمال و…باشد. به صورت کلی به وجه بیرونی یک ساختمان که توسط یک ناظر انسانی دیده می شود را نمای ساختمان می گویند که به انواع نمای اصلی و جانبی هم تقسیم بندی می شود. حال تصمیم برای اینکه این بخش از ساختمان چه طرحی داشته باشد و با چه متریالی ساخته شود نکاتی است که به عواملی همچون طرح کلی دکوراسیون داخلی، نمای ساختمان های کناری، ضوابط شهرداری، طبقات و کاربری ساختمان و…بستگی دارد.
اما هر چه باشد بدون شک یکی از مهم ترین بخش های ساختمان است که باید به آن توجه زیادی شود. به دلایل مختلفی همچون تاثیر در فروش و قیمت نهایی ساختمان، جذب مخاطبین به ساختمان و ایجاد ساختمان شاخص از جمله مهم ترین نکات طراحی و اجرای یک نمای خوب است.
اگر از بین سبک های مختلف نما، تصمیم نهایی شما بر طراحی و اجرای نما رومی باشد با ما همراه باشید تا در ادامه نکات مهمی را توضیح دهیم که در نهایت برایتان مشخص شود نما رومی چیست و چه ویژگی هایی دارد.

انتخاب و اجرای انواع نماهای ساختمانی با توجه به طراحی کلی معماری ساختمان، سبک انتخاب شده در طراحی دکوراسیون داخلی، نماهای همجوار و هزینه مدنظر برای طراحی و پیاده سازی حالت نهایی باز سازی نما ساختمان صورت می گیرد. بر این اساس در برخی موارد با توجه به نکات گفته شده، انتخاب نهایی نما سیمانی خواهد بود که یکسری مزایا و معایب دارد که در این مقاله قصد پرداختن به آن را داریم. در ابتدا بیایید ببینیم انواع سیمان و مشتقات آن به چند دسته تقسیم می شوند و چه ویژگی هایی دارد و در فرایند استفاده از آن در ساخت نمای ساختمان و نما سیمانی ساختمان چه مراحلی طی می شود و در نهایت خروجی نهایی به چه شکلی خواهد بود.